Водоснабдителни Сондажи в мека почва и скала


Сондажи Трайков извършва водоснабдителни сондажи на територията на цяла България в мека почва, скала и трудно достъпни терени.
 
За целта на сондажа предназначен за водоснабдяване на домове, индустриални обекти или зелени площи предлагаме и продажба и монтаж на помпи, хидрофори и изграждане на водоснабдителни системи. 

При пробиване на водоснабдителен сондаж в мека почва предлагаме пакет от дейности които включват, пробиването на сондажа за вода, затръбяването на сондажа с избраните от вас тръби и прочистването на сондажа с ерлифт. 

За нуждите на водоснабдителен сондаж за вода в скала извършваме предварителен оглед на мястото, пробиването на сондажа за вода в скала, затръбяване с качествени тръби, транспорт и подарък помпа.

За извършване на водоснабдителен сондаж за вода разполагаме с малка мобилна сонда за мека почва с триролково длето и водна промивка и голяма сонда за скала с плевматичен /въздушен/ плевмоудърник, на сухо без водна промивка.  

Водоснабдителните сондажи позволяват набавянето на, така нужната вода, на места трудно достъпни до водоснабдителната мрежа. Сондажи могат да се направят за снабдяване с прясна вода домове, вили,  предприятия, паркове и градини, селскостопански полета и навсякъде където нямате достъп до водоснабдителната мрежа.

Сондиране за вода

Работим с малка мобилна сонда за мека почва и Голяма сонда за скала.


Виж още

Желаете да имате вода в изобилие? - 0882 522 442

Не се колебайте да се свържете с нас, ще ви консултираме и ще предложим най-доброто за вашите нужди.